Mogućnost besplatne dostave i dodatne pogodnosti
Mogućnost besplatne dostave i dodatne pogodnosti

Naši uvjeti pogodnosti vezani s besplatnom dostavom*

Besplatnu dostavu možete iskoristiti za sve narudžbe iznad 250,00 eur (1883,63 kn) na području Hrvatske*. Kada se odlučite za besplatnu dostavu prihvaćate uvjete da ćete naručene proizvode primiti i da nećete odustati od narudžbe, tj.mijenjati proizvode nakon uplate.
U slučaju da su dostavljeni proizvodi oštećeni imate svejedno pravo do vraćanja, tj. zamjene proizvoda!

Dostavu vrše naše ugovorne dostavljačke službe. Uglavnom je dostava radnim danom do podne, rijeđe subotom ili popodne. O predviđenom datumu dostave obavijestimo Vas putem e-maila, a za točan termin dostave Vas kontaktira dostavljač. Usklađivanje termina nije uvijek moguće zbog redovitih i izvanrednih linija dostave (ovisno o potrebama). Predviđen termin može se promijeniti zbog neočekivanih situacija. U slučaju, da ste obaviješteni o datumu dostave i da tada niste prisutni na toj lokaciji i/ili niste dostupni na telefon, dostavna služba pridržava pravo da naručene proizvode ostavi u svojoj najbližoj poslovnici, tj.naplati Vam trošak ponovne dostave. Molimo za razumijevanje!

Naručene proizvode uz dogovor može preuzeti bilo tko iz obitelji, susjed ili prijatelj!

* Uvjeti isporuke su vezani za kopneni dio Hrvatske. Za dostavu na otoke i Dubrovačko-neretvansku županiju zadržavamo si pravo do ogranićenja i usklađivanja dostave u dogovoru s kupcem za svaku narudžbu posebno. Obično se dogovorimo za doplatu ili dostavu u trajektnu luku.


Naši uvjeti pogodnosti vezani s dodatnim popustom

Preduvijet za dodatni popust na količinu je narudžba iznad 750,00 eur (5650,88 kn) i da proizvodi nisu u akciji. Dodatni popust je između 1-5 %, može biti i 10%, ovisno o količini, iznosu narudžbe i vrsti naručenih proizvoda. Popust se usklađuje pojedinačno po dogovoru. Obićno je popust uvjetovan i s naćinom plaćanja (uplata na bankovni račun ili uplatnica).

Nakon odobrenog dodatnog popusta prihvaćate da naručene proizvode preuzmete i da nećete odustati od narudžbe, tj. mijenjati narudžbu nakon uplate.
U slučaju da su dostavljeni proizvodi oštećeni imate svejedno pravo do vraćanja, tj. zamjene proizvoda!

Kršenje naših uvjeta pogodnosti

Ako kasnije nakon plaćanja ili primljenih proizvoda prekršite naš dogovor vezan na dodatne pogodnosti, dužni ste platiti sve administrativne troškove koji su nastali, zajedno s priznanim pogodnostima u dvostrukoj vrijednosti, tj. minimalno 19,91 eur (150,00 kn).