Zaštita osobnih podataka
Zaštita osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka / Pravila o privatnosti

LEMING d.o.o. obvezani smo se na poštivanje zakona o zaštiti osobnih podataka.

U internet trgovini KUPKA.hr za potrebe komunikacije preko obrasca za kontakt i pitanja zahtjevamo da upišete Vaše ime i prezime, e-mail adresu i telefonski broj – ime i prezime iz pristojnosti, e-mail adresu da Vam pismeno odgovorimo, te telefonski broj da Vas možemo nazvati kad smatramo da ćemo Vam jednostavnije odgovoriti usmeno. Točnost upisanih podataka ne provjeravamo i ne upotrebljavamo u nijedne druge svrhe!

Za realizaciju narudžbe, tj.pripremu ponude za kupnju, osim gore navedenih podataka trebamo još Vašu adresu… Adresu trebamo da ju navedemo u dokumentima koji predstavljaju osnovu za ponudu, tj.ugovor o kupnji (ponuda ili predračun, račun,…)

Uvid u proslijeđene informacije i dopisivanje (u pisanom obliku ili usmeno) imamo zaposlenici tvrtke LEMING d.o.o. za potrebe realizacije narudžbe, te naši poslovni partneri u tolikoj mjeri, koliko je potrebno (adresa za dostavu te e-mail i telefonski broj za obavijesti). Partneri su obavezni da dobivene podatke upotrijebe samo u svrhu za koju su im bili proslijeđeni.

U sklopu internet tgovine nudimo i mogućnost, da se prijavite na naš newsletter. Za tu svrhu u bazi pohranjujemo samo Vašu e-mail adresu s podatkom kada ste se prijavili. Primanje newsletter vijesti je u potpunosti besplatno, a od njih se možete bilo kada odjaviti s klikom na link, koji dobijete u sklopu newsletterja.

Podatke pohranjujemo trajno, tj.izbrišemo ih kad presudimo da ih više ne trebamo. Razotkrit ćemo ih trećoj osobi samo ako to od nas zahtijeva zakon ili u dobroj vjeri radi zaštite i ostvarivanja legitimnih interesa naše tvrtke.

Kao korisnik imate pravo da bilo kada zahtjevate pogled, ispravak ili brisanje Vaših osobnih podataka, osim onih koje smo zakonski dužni pohraniti u arhivu (fakture i slično).

Naša internet stranica za rad upotrebljava i internet kolačiće koji su nužno potrebni za pravilan rad internet stranice te partnerske kolačiće tvrtke Google Analytics za statistički pregled naše internet stranice i napredne mogućnosti oglašavanja. Više o kolačićima pogledajte u pravnoj obavijesti o korištenju kolačića.