PayPal uplata kupnje na KUPKA.hr - LEMING d.o.o.
Poštovani

Nalazite se na stranici za plaćanje narudžbe uz pomoć PayPal sistema

Ako PayPal sistem upotrebljavate prvi put ili ga ne poznajete, niže na stranici pročitajte objašnjenja o korištenju, inače nastavite klikom na PayPal link:

Platiti možete narudžbu i iznos po izboru

Prezentacija PayPal sistema:

PayPal je poduzeće, tj.usluga koja posreduje kod upravljanja plaćanja putem interneta. To je najveća tvrtka u svojoj djelatnosti i putem nje se godišnje izvrši više milijardi transakcija. Korisnicima omogućuje anonimno, brzo i relativno sigurno poslovanje na svjetskoj razini, umjesto bankovnog računa ili kartice, za identifikaciju upotrebljava Vašu e-mail adresu.

Plaćanje je moguće s:
- kreditom na PayPal računu
- MasterCard karticom
- Visa karticom
- Diners Club (Discover) karticom
- American Express karticom

Postupak plaćanja
Nakon preusmjerenja na PayPal, otvori se stranica gdje je definirano komu (LEMING d.o.o.) i koliko se plaća… Stranica je u engleskom jeziku! Ako ste kod PayPal-a već registrirani, prijavite se u sistem sa svojim podacima i potvrdite plaćanje. Ako ste kod PayPal-a prvi put odaberite "Pay with Debit or Credit Card" i narudžbu platite s Vašom bankovnom karticom. U tom slučaju Vam se otvori i PayPal račun da slijedeći put jednostavnije izvršite uplatu i ne trebate ponovno unositi podatke o bankovnoj kartici.

Sigurnost:
S klikom na "Pay Now" se izvrši preusmjerenje direktno na PayPal – svi podaci koje posredujete u nastavku zbog sigurnosti više nisu dostupni nama i obrađuje ih isključivo davatelj PayPal usluge putem sigurne SSL šifrirane veze. Da je veza stvarno sigurna, uvjerite se sami – u Address baru mora biti obojen u zeleno podatak o ponudniku: PayPal, Inc (US) i početak veze mora sadržavati https://www.paypal.com/...

Za dodatna objašnjenja i pomoć smo Vam na raspolaganju i mi na tel: 098 914 5247.

KUPKA.hr & LEMING d.o.o.
www.kupka.hr