OK
Više o kolačićima i mogućim postavkama...

KUPKA.hr internet trgovina - LEMING d.o.o.

Kupaonska oprema SANOTECHNIK
Pomoć i savjetovanje na 098-914-5247

LEMING d.o.o.

 
Mogućnost besplatne dostave i dodatnih pogodnosti*
TRAŽENJE

KATEGORIJE

 Tuš kabine i pribor
 Infracrvene saune
 Vanjske saune
 Vanjski masažni bazeni
 Bazeni za plivanje
 Kade za kupanje
 Kupaonski namještaj
 Kupaonski radijatori
 Električni radijatori
 Električno podno grijanje
 WC školjke i vodokotlići
 Napuhnjene figure
 TM kovine

 SERVIS na KUPKA.hrOcjena trgovine


Vanjski masažni bazeni

Infra saune

SanotechnikNewsletterDostava i način plaćanja
Dostava i način plaćanja

Plaćanje naručenih proizvoda

Nakon što pošaljete narudžbu, putem e-maila dobijete ponudu zajedno s uplatnicom za plaćanje i obavijest o predviđenom terminu dostave. Platiti možete putem e-bankarstva (e-zaba, pobaklik, PBZnet,...) ili uplatom gotovine na naš bankovni račun u banci, pošti, fini. Druga mogućnost je bezgotovinska uplata putem PayPal-a (MasterCard, Visa, American Express, Diners). Plaćanje kod preuzimanja proizvoda nije moguće. Nije potrebno poslati potvrdu o uplati. Odmah po primitku uplate pošaljemo Vam potvrdu o transakciji. Po primitku uplate, naručeni proizvodi idu u dostavu! Vrijeme isporuke možete provjeriti za svaki proizvod posebno putem obrasca za provjeru zalihe, putem e-maila ili telefonom.

Dostava naručenih proizvoda

Naručene proizvode koji su na zalihi dostavimo na Vašu adresu do prvih ulaznih vrati* u roku 10 radnih dana (obično 3-5 dana), ostale proizvode naknadno po dogovoru. Vaša dužnost je osigurati mogućnost dostave s konvencionalnim dostavnim vozilom, uključujući i pristup kaminom. Ukoliko to nije moguće, nas morate o tome obavijestiti kod naručivanja. Pri preuzimanju proizvoda dužni ste potpisati potvrdu o preuzimanju pošiljke. U slučaju vidljivih oštećenja na ambalaži (paketu), prije potpisivanja dostavnice uvjerite se da proizvodi u paketu nisu oštećeni. Ako su proizvodi oštećeni potrebno je s dostavnom službom napravite zapisnik o oštećenju pošiljke. Posebno obratite pozornost kod dostave rizičnih proizvoda, kao što su staklo, keramika, namještaj i slično. Oštećenja lako lomljivih proizvoda je kod preuzimanja i bez otvaranja ambalaže moguće lako primjetiti, jer se kod premicanja takvog paketa čuje specifičan zvuk pomicanja sitnih dijelova u paketu. Naknadno rješavanje reklamacija vezanih za oštećenja kod dostave je u nadležnosti dostavne službe i na to nemamo nikakvog direktnog utjecaja.

Preporučujemo, da do kraja dana svaku preuzetu pošiljku pregledate. Proizvodov u originalnoj tvornički embalaži ne otvarajte, dok se se uvjerite, da dostavljeni proizvod po nazivu i šifri odgovara narućenom i da ćete ga zadržati. U slučaju reklamacije oštećenog proizvoda je obavezno potrebno priložiti slike proizvoda i neoštećene ambalaže. Do završetka reklamacijskog postupka je potrebno s proizvodima i ambalažom postupati kao dobar gospodar.

Kod dostave većih paketa (iznad 1,5 m dužine ili iznad 50 kg) može doći do kašnjenja. Takvi paketi se smatraju kao teret i za njih si dostavne službe zadržavaju pravo na promjenu datuma dostave (do 5 dana dodatno), ukoliko su njihovi kapaciteti zauzeti. Molimo za razumijevanje.

* Dostavljač proizvode ne prenosi, ne nosi u stan niti ne priključuje. Dostavi ih do tamo, do kuda može doći s dostavnim vozilom. Primjeren dostup za dostavna vozila je čvrsti teren - asfaltna cesta, beton ili ravna ugažena površina (zemlja ili travnjak nije prikladno). Uz cestu nesmije biti prepreka (grane i slično) u širinu minimalno 50 cm uz kamion sa svih strana.

besplatna dostava po našim uvjetima pogodnosti**

Besplatnu dostavu možete iskoristiti za sve narudžbe iznad 250,00 eur (1883,63 kn) po našim uvjetima. Suština tih uvjeta je dogovor, da ćete prihvatiti naručene proizvode i da nećete odustatiti od narudžbe, tj.da nećete naknadno poslije uplate mijenjati narudžbu. U primjeru da bi dostavljeni proizvodi bili oštećeni, imate svejedno pravo na povrat, tj. zamjenu proizvoda! Ti uvjeti su detaljnije opisani u kategoriji "dodatne pogodnosti".

plaćena dostava naručenih proizvoda**

Naručene proizvode Vam dostavi naš ugovorni dostavljač. Trošak dostave bit će obračunan zajedno s naručenim proizvodima na ponudi, osim ako ste se odlučili za besplatnu dostavu po našim uvjetima. 
Trošak klasične dostave do 15 sati je sljedeći:

manji paket poslan poštom (do cca 2kg) = 6,64 eur (50,00 kn)
srednji paket običnog oblika (do cca 10 kg) = 19,91 eur (150,00 kn)
veči paket običnog oblika (do cca 20 kg) = 26,54 eur (200,00 kn)
paket neobičnog oblika (1.5m ili više, do cca 20 kg) = 33,18 eur ** (250,00 kn)
dostava sitnih proizvoda s kamionom = 39,82 eur ** (300,00 kn)
dostava velikih in teških proizvoda (bazeni i slično) =  od 66,36 do 199,08 eur ** (od 500 do 1500 kn)
dostava u inozenstvo = uz dogovor

Za narudžbe iznad 250,00 eur (1883,63 kn) je moguća besplatna dostava po našim uvjetima pogodnosti!**

Trošak dostave plaćate zajedno sa naručenim proizvodima u sklopu ponude u kojoj je trošak točno iskazan!

Ako izričito zahtjevate i napišete kod naručivanja, dostava može biti i popodne i/ili po dodatnim opcijama i za to je potrebno doplatiti skladno s cjenikom dostavne službe, tj. po dogovoru.

** Uvjeti isporuke su vezani za kopneni dio Hrvatske. Za dostavu na otoke i Dubrovačko-nerevansku županiju zadržavamo si pravo do ogranićenja i usklađivanja dostave u dogovoru s kupcem za svaku narudžbu posebno. Obično se dogovorimo za doplatu ili dostavu u trajektnu luku.

 

KOŠARICA
INFORMACIJE

- KUPKA.hr - o nama

- Plaćanje i dostava

- Dodatne pogodnosti

- Uvjeti prodaje

- Zaštita osobnih podataka

- Obavijesti

- Garantirano najniže cijene

- Česta pitanja i odgovori

- Mišljenja naših kupaca

- Kontaktirajte nas!

Značka STL

Povjerljiv internet trgovac
već četvrtu godinu za redom!DostavaPayPal
Uplata je moguča i putem internet bankarstva ili uplatnice!

 

 * besplatna dostava i dodatne pogodnosti su moguće samo uz posebne uvjete! Cijene vrijede do objave novog cjenika!

Pravna obavijest o korištenju kolačića

KUPKA.hr internet trgovina, LEMING d.o.o., Brege 39, 8273 Leskovec, Slovenija, ID broj za PDV: HR17701683383, Matični broj: 3617815000

Prikazana je klasi??na verzija web stranice na resoluciji . Prebaci na mobilni prikaz!