OK
Više o kolačićima i mogućim postavkama...

KUPKA.hr internet trgovina - LEMING d.o.o.

Kupaonska oprema SANOTECHNIK
Pomoć i savjetovanje na 098-914-5247

LEMING d.o.o.

 
Mogućnost besplatne dostave i dodatnih pogodnosti*
TRAŽENJE

KATEGORIJE

 Tuš kabine i pribor
 Infracrvene saune
 Vanjske saune
 Vanjski masažni bazeni
 Bazeni za plivanje
 Kade za kupanje
 Kupaonski namještaj
 Kupaonski radijatori
 Električni radijatori
 Električno podno grijanje
 WC školjke i vodokotlići
 Napuhnjene figure
 TM kovine

 SERVIS na KUPKA.hrOcjena trgovine


Vanjski masažni bazeni

Infra saune

SanotechnikNewsletterZaštita osobnih podataka
Zaštita osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka / Pravila o privatnosti

LEMING d.o.o. obvezani smo se na poštivanje zakona o zaštiti osobnih podataka.

U internet trgovini KUPKA.hr za potrebe komunikacije preko obrasca za kontakt i pitanja zahtjevamo da upišete Vaše ime i prezime, e-mail adresu i telefonski broj – ime i prezime iz pristojnosti, e-mail adresu da Vam pismeno odgovorimo, te telefonski broj da Vas možemo nazvati kad smatramo da ćemo Vam jednostavnije odgovoriti usmeno. Točnost upisanih podataka ne provjeravamo i ne upotrebljavamo u nijedne druge svrhe!

Za realizaciju narudžbe, tj.pripremu ponude za kupnju, osim gore navedenih podataka trebamo još Vašu adresu… Adresu trebamo da ju navedemo u dokumentima koji predstavljaju osnovu za ponudu, tj.ugovor o kupnji (ponuda ili predračun, račun,…)

Uvid u proslijeđene informacije i dopisivanje (u pisanom obliku ili usmeno) imamo zaposlenici tvrtke LEMING d.o.o. za potrebe realizacije narudžbe, te naši poslovni partneri u tolikoj mjeri, koliko je potrebno (adresa za dostavu te e-mail i telefonski broj za obavijesti). Partneri su obavezni da dobivene podatke upotrijebe samo u svrhu za koju su im bili proslijeđeni.

U sklopu internet tgovine nudimo i mogućnost, da se prijavite na naš newsletter. Za tu svrhu u bazi pohranjujemo samo Vašu e-mail adresu s podatkom kada ste se prijavili. Primanje newsletter vijesti je u potpunosti besplatno, a od njih se možete bilo kada odjaviti s klikom na link, koji dobijete u sklopu newsletterja.

Podatke pohranjujemo trajno, tj.izbrišemo ih kad presudimo da ih više ne trebamo. Razotkrit ćemo ih trećoj osobi samo ako to od nas zahtijeva zakon ili u dobroj vjeri radi zaštite i ostvarivanja legitimnih interesa naše tvrtke.

Kao korisnik imate pravo da bilo kada zahtjevate pogled, ispravak ili brisanje Vaših osobnih podataka, osim onih koje smo zakonski dužni pohraniti u arhivu (fakture i slično).

Naša internet stranica za rad upotrebljava i internet kolačiće koji su nužno potrebni za pravilan rad internet stranice te partnerske kolačiće tvrtke Google Analytics za statistički pregled naše internet stranice i napredne mogućnosti oglašavanja. Više o kolačićima pogledajte u pravnoj obavijesti o korištenju kolačića.

 

KOŠARICA
INFORMACIJE

- KUPKA.hr - o nama

- Plaćanje i dostava

- Dodatne pogodnosti

- Uvjeti prodaje

- Zaštita osobnih podataka

- Obavijesti

- Garantirano najniže cijene

- Česta pitanja i odgovori

- Mišljenja naših kupaca

- Kontaktirajte nas!

Značka STL

Povjerljiv internet trgovac
već četvrtu godinu za redom!DostavaPayPal
Uplata je moguča i putem internet bankarstva ili uplatnice!

 

 * besplatna dostava i dodatne pogodnosti su moguće samo uz posebne uvjete! Cijene vrijede do objave novog cjenika!

Pravna obavijest o korištenju kolačića

KUPKA.hr internet trgovina, LEMING d.o.o., Brege 39, 8273 Leskovec, Slovenija, ID broj za PDV: HR17701683383, Matični broj: 3617815000

Prikazana je klasi??na verzija web stranice na resoluciji . Prebaci na mobilni prikaz!